B. LOGGBOKEN

En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

Ungefär som med blåsippor

För mej har färgsprakande höstlöv ungefär samma dragningskraft som blåsippor. Man bara måste fota höstlöv (och blåsippor) trots att man gjort det hur många gånger som helst.

Jag har stått emot länge denna höst men häromdagen när solen sken gick jag ut en stund på lunchen. Jag visste att jag inte skulle behöva gå särskilt långt. Det blev förstås många bilder (precis som med blåsippor), men jag bestämde mej direkt vid datorn att bara välja ut tre.

Här får gammalt möta nytt i årets höstlövsinlägg.

Hälsningar,

Lena

Inlagt 2017-10-12 21:49 | Läst 1701 ggr. | Permalink
Det är fantastiskt att vi får denna vackra färgorgie varje höst! Jag ser det som en kompensation för kommande mörkertider.. då nästan helt utan färg.. om inte solen skiner och himlen är blå! Men så kanske det kommer en och annan Sidensvans och en del siskor och Stjärtmesar och Strömstarar.. Dom måste man ju också fota år efter år.. man vet aldrig när dom dyker upp igen.. då är allt det mörka nästan förlåtet!
Hälsn!
Svar från Lena Holm 2017-10-13 17:01
Tack Jan,
jag förstår precis hur du tänker och det är väl ett fint sätt att se på höstens färgprakt. Sedan kommer det kanske sidensvansar och stjärtmesar och strömstarar och....ja, jag känner ju till det och uppskattar dem precis lika mycket som du gör, fast jag har hur många bilder som helst på dem sedan tidigare :-)
Hälsningar Lena
Håller med dig, höstlöv är ett måste om man får chansen.
Här har mycket blåst bort under den bedrövliga veckan som varit men i morgon visar dom en dimmig morgon och sol fram på förmiddagen, vågar man tro på det ?
ing-marie
Svar från Lena Holm 2017-10-13 17:04
Tack Ing-Marie,
ja det har blåst en del under veckan och jag har inte heller haft en chans att komma ut. Kanske kan det blir något under helgen men vi har en del att fixa för vi åker till USA i mitten av nästa vecka. Systersonen gifter sej nästa helg och det ska vi naturligtvis vara med på. Beträffande vädret på här hemma och i Arkansas kan man bara hoppas.
Hälsningar Lena
Håller också med, det är klart vi måste fota löven! Snyggt blir det också!/ Björn T
Svar från Lena Holm 2017-10-14 20:10
Tack Björn,
visst måste man göra detta varje år och man kan aldrig var säker för helt plötsligt kanske kan tar den mest unika bilden av höstlöv som någonsin tagits :-)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg