Skriv i gästboken
1 2 3 ... 24 Nästa 
Ing-Marie Sjödin

imse 59   
2024-07-01 09:22

Hej Lena !
Stort Grattis till vinsten i vårcupen 👏👏👏
Ing-Marie

Christine Sandberg

I Christine   
2024-06-24 21:08

Ett Stort Grattis till dig för den välförtjänta vinsten i Fotosidans Vårcup 2024!!! Återkommer när redaktionen har givit dig sin uppskattning. Sommar äntligen.....MVH Christine

Christine Sandberg

I Christine   
2024-05-14 18:07

Men kära nå´n Lena....! Verkar som om jag tokmissat din vänliga kommentar på min bild från förra vårens Fotocup. Sorry.....Lär mig pö om pö visavi alla funktioner på FS. Blev jätteglad då, och trodde jag hade svarat, men då jag skulle skriva en kommentar till en annan medlem idag, upptäckte jag missen. Så Tack i efterskott! Take Care i vårsolen! MVH Christine

Nina (Marina) Erkenius

Erkenius   
2023-12-31 08:20

Stort grattis till vinsten i tema trappor! En riktigt fin bild. Jag brukar inte bli besviken om min bild inte går bra men blev besviken över placeringen på min trapp. Det beror nog mest på att jag verkligen ansträngde mig och jobbade på att få fram bra bilder på en trapp och var nöjd med det jag fick fram. Men besvikelsen gick snabbt över då jag hade kul att utmana mig själv. Normalt plockar man oftast ur arkivet och teman är väl tänkt som att utmana lite. Under en lång tid nu har jag mest målat, men ett par mornar var jag ut i -19 grader och fotade och kände lusten kom tillbaka lite. Men det blir inte långa stunder i den kylan även om det är otroligt vackert just nu. Ps. jag fick lov att skriva i ett svar här då jag inte hittar var jag ska skriva i din gästbok. Ds Önskar dig ett gott slut och ser fram emot nya fina foton. Mvh Nina
Svar: Tack Nina,
jag hade inte förväntat mej att vinna med den bilden men jag kände mej nöjd när jag fotat den trappan. Det är ju ett motiv som jag ser dagligen då jag kommer till jobbet och den blir läcker när det ligger snö på trappstegen. Jag har också haft en och annan bild som jag blivit besviken över för jag trodde på dem. Ännu mer förvånad har jag blivit över somliga bilder som fått höga placeringar, men inte alls varit särskilt bra. Men det visar väl hur olika vi tycker om bilder. Nu verkar luften ha gått ur cupen om man ser till bidragen denna vecka, men dina hästar är väldigt fina. Ettan och tvåan är ju redan klara oavsett vad de lägger in.
Gott Nytt År Nina och många nya bilder 2024.
Hälsningar Lena


Allan Wallberg

allanw   
2023-11-30 08:04

Hej Lena!
Ja du har fina bilder på örnarna och andra fina bilder också.
Mötet med vargen glömmer jag aldrig, det var en upplevelse, och då var det inte lika vanligt som det är i dag, i dag ser man många fina vargbilder, men det är troligen tagna från gömsle.
Tack för att du skrev i min gästbok.
Mvh/Allan

Per-Åke Olsson

pellesfoto   
2023-10-31 10:57

Hej Lena,
Medlem igår och min första gilla fick jag av Dig idag :-)
Har tittat rund bland alla Dina fantastiska bilder och är imponerad över Din bredd och kvalitét, en verklig inspirationskälla! Jag kommer fortsätt att följa Dig.
Hälsningar
Per-Åke

peter Schmidbauer

Faber   
2023-10-26 16:53

Hej Lena ! det enda en Amatörfotograf behöver akta sig för ar än Proffsbjörn ! dina superbrabilder av allt som kan vara farligt vacker i den skandinaviska skogen och havet intresserar hela världen.gå med i Flickr där kan du och din kamera visa vad ni kan utan reklam i full upplösning, jag har också varit med på fotosidan och är nu 80 år och har nu fotovänner i hela världen. mvh Peterhans.
https://www.flickr.com/photos/agricolafaber/ [email protected]Drase   
2023-09-30 22:28

Hej!
Vilka fina bilder! Jag har återaktiverat mitt konto här på fotosidan, Ska försöka hålla det uppdaterat framöver.

Ann-Sofi

Halina Larsson

Halina Strandskatan   
2023-06-21 13:33

Hej Lena,
Förlåt att svaren dröjde, men jag var inte på FS på "evighet" av olika personliga anledningar och missade, som jag ser, ganska mycket. Dina ord gör mig mycket glad. Jag uppskattar väldigt mycket vår kontakt på FS och gillar väldigt mycket dina bilder och blogg... Du är sååååå inspirerande inte bara som fotograf. Älskar dina berättelse om foto och de delar från dina andra aktiviteter.
Såg att du fick andra plats i fotocupen! Grattis!
Ha det underbart!
Halina
Svar: Hej Halina,
och tack för dina berömmande ord. Kul att du gillar mina bilder,. Jag ser att du tittat runt en del. Jag har själv varit borta ett tag nu, en tidig semester i London och Skottland. Det kommer lite bilder när jag får tid att gå igenom dem. Vi var bl a på ett bröllop så det blev mycket.
Hälsningar Lena


Nina (Marina) Erkenius

Erkenius   
2023-06-01 08:18

Hej Lena! Du som varit med ett tag. På tema vår har de tagit bort min förstaplats. Annika Järnström står som vinnare i resultatet men vid bilderna som plats 2? Tycker det är mycket fel i röster och resultat.
Hittar inte vem jag ska vända mig till, vet du? Tråkigt att min bild som äntligen vann ej längre finns med.
Mvh Nina
Svar: Du ska kontakta David Elmfeldt (lite osäker på efternamnet). Det är han som skapat cupen. Han svarade direkt då jag skrev till honom att du inte kunde rösta. Om du själv inte flyttat bilden är det mycket konstigt att den inte finns kvar. Skriv till David via kontaktfunktionen. Hör av dej om du inte hittar honom. Jag sitter ute med bara telefonen och långsamt internet, det tar tid att scrolla på sidan.
Mvh Lena


1 2 3 ... 24 Nästa 

EpostTelefon

+46733706710