B. LOGGBOKEN

En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

Några morgonminuter

07:41...dagens bild 289. Utsikt från mitt arbetsrum.

07:42...utsikten åt andra hållet.

07:43...sedan blev det mulet....

.......men i morgon är det fredag :-)

Hälsningar Lena

 

 

Inlagt 2014-10-16 18:57 | Läst 1375 ggr. | Permalink
Viken fin morgonsol som tittar in över stan! Ok, landet då!/ Björn T
Svar från Lena Holm 2014-10-16 21:24
Tack Björn,
snarare Ultuna campus eller stadsdelen Sunnersta i Uppsala. Jag fick de fina vyerna under några minuter genom fönstret på mitt tjänsterum. Sedan var det bara gråmulet och jobb som gällde.
Hälsningar Lena
Visst blir man "fotosjuk" i detta ljus
ing-marie
Svar från Lena Holm 2014-10-16 21:22
Ja, det blir man! Men jag satt på mitt tjänsterum och det bästa jag kunde göra var att släcka belysningen på rummet och ta fram kameran ur klädskåpet (där den är inlåst på dagtid). Det varade bara några minuter...
Hälsningar Lena
Vilket härligt morgonljus Här är det regn grått och trist Ha det gott i solen : ) // Gert
Svar från Lena Holm 2014-10-16 21:20
Tack Gert,
det var nog en ganska trist morgon hos oss också men under några minuter tittade den tidiga morgonsolen fram och jag råkade titta ut (för jag hade inte riktigt börjar jobba ännu). Det varade kanske 5 minuter sedan blev det grått igen. Hoppas på lite mer sol i morgon eller under helgen.
Hälsningar Lena
Japp, snart fredag Lena:) På arbetsplatser i främmande länder kan man ju se på personalens klädsel en fredag att det är just fredag. På vissa ställen får de då släppa loss lite och ta på sig ett par fräscha gummiskor i stället för blankpolerade skinnskor:) Vilken runtom utsikt du har begåvats med i den nya byggnaden, och tänk vad mjuk morgonsol gör för bilderna.
Svar från Lena Holm 2014-10-16 21:17
Hej Ingemar,
så kul att du tänker på den mer lediga klädsel som tillämpas i en del länder på fredagar (för mej USA). När jag jobbade några veckor i Bangkok var det måndagar som utmärkte sej, för då skulle man bära gult för att hedra kungen. Jag fick t o m en tröja i lämplig stil (som gåva) för att bära på universitetet på måndagar. Jag har fin utsikt från mitt fönster och med "fel" objektiv på kameran kan man få till tre olika vyer, som det blev idag (med 100 mm makro). Solen glimtade bara fram under några minuter men det var tillräckligt för att jag skulle låsa upp klädskåpet och riva fram kameran.
Hälsningar Lena
Ingemar Svensson 2014-10-16 21:27
Vi har det riktigt bra i Sverige, vi kan ju i princip klä oss hur vi vill. Jag har erfarenhet från ett antal länder och världsdelar där både USA och Indien utmärker sig med strikt klädseln. Jag tänkte faktiskt skriva något om att du måste ta med dig något långzoom vid tillfälle, då kan du ju utforska valda delar i omgivningen, men du har ju redan tänkt den tanken ser jag:)
Fint morgonljus, men som sagt det var en kort stund. Nu ser vi fram emot fredagen.
//B-O
Svar från Lena Holm 2014-10-17 07:16
Tack B-O,
och lördagen! Då ska det visst bli en del sol.
Hälsningar Lena
Såg ut att bli en fin dag som sedan ändrade sig.
Ha en fin fredag.
Svar från Lena Holm 2014-10-17 17:01
Tack Margareta,
det blev inte så mycket att hurra för.
Hälsningar Lena



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg