B. LOGGBOKEN

En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

DB 42 - Ett grönt alternativ...

...men såsen blir inte lika bra när man steker brysselkål...

Hälsningar
Lena

Inlagt 2014-02-11 18:49 | Läst 1667 ggr. | Permalink
Saknar alltid något på en sådan tallrik tyvärr men den såg fräsch ut i alla fall!
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:37
Tack Dan,
jag la dit fyra köttbullar när jag tagit bilden...jag ville mest testa hur det skulle se ut med gröna bullar istället för det vanliga (dvs älgfärsbullar). Men jag har egentligen inget emot att äta vegetariskt någon gång i veckan.
Hälsningar Lena
Ser väldigt fräscht och gott ut. Perfekt med en köttbit till =)
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:38
Tack Mikael,
jag tog några köttbullar också men ville testa en bild med gröna bullar först.
Hälsningar Lena
Du det där såg gott ut. Fina färger och fräscht.
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:40
Tack Margareta,
vegetariska måltider ser ofta väldigt fräscha och goda ut. Nu ville jag också testa hur de gröna bullarna uppfattades, som ett alternativ till den vanligaste sorten.
Hälsningar Lena
Färgerna är tilltalande, men är det brysselkål?
Det är en grönsak jag har svårt att äta
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:42
Tack Bengt,
jag äter gärna brysselkål. Valet idag var dock mest estetiskt, för att se hur det blev bildmässigt om jag bytte ut de vanliga köttbullarna mot gröna av samma storlek. Det serverades köttbullar också (älg egentligen).
Hälsningar Lena
Fin bild på nå´t som är jättegott!! Snålvattnet rinner till när jag tittar på den där tallriken - 2:a fastedagen idag! Hälsningar/ Björn T
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:44
Tack Björn,
om du har din andra fastedag kan jag förstå att det här ser frestande ut. Det var gott också, även om det var lite av ett bildexperiment med de gröna "bullarna".
Hälsningar Lena
Läcker bild på en middag som ser nyttig ut minsann.
Menar du ketchupen eller...Det är gott tycker jag.
Visst är det mysigt ta bilder av mat också.
Ha bra onsdag på dig
Gun-Inger
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:46
Tack Gun-Inger,
det här blev också riktigt gott, men med sås menar jag den goda sås man kan göra när man steker egna köttbullar. Med brysselkål blir det inte så mycket att göra denna sås av. Jag tog sedan fram ketchup för att ställa bakom tallriken. Det förknippas ju ofta med pasta även om jag inte är så förtjust i det. Jag ville mest ha mer färg.
Hälsningar Lena
Jag skulle nog ha lite pesto i pastan. Annars ser det gott ut

Marianne
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:47
Tack Marianne,
eftersom det här först var ett bildexperiment som sedan berikades med några älgbullar avstod jag från pesto, men som ett helvegetariskt alternativ hade jag absolut lagt till det.
Hälsningar Lena
Ser fräscht ut! Tycker mig se en ketchup-flaska i bakgrunden..hoppas inte den ska på samma tallrik bara.. :-)
//Simon
Svar från Lena Holm 2014-02-11 19:51
Tack Simon,
jag tog mest fram ketchupen för att få lite mer färg i bakgrunden. Vi är lågkonsumenter av den varan och det passar inte till brysselkål.
Hälsningar Lena
Enkla vegetariska bullar, såg ju riktigt fräsct ut !
ing-marie
Svar från Lena Holm 2014-02-12 18:25
Tack Ing-Marie,
det var ju mest lite på kul denna gång, men annars har jag inget emot vegetariska måltider och vi har det ganska ofta på menyn.
Hälsningar Lena



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

Lägg till

Tidigare blogginlägg